Open dag 24 september

Donderdag 24 september 2020 van 18:00 – 22:00

De Fuik 9, 5223 KT ‘s-Hertogenbosch, Nederland

Openbaar · Georganiseerd door Praktijk Manolis

Op 24 september is er een open dag van Praktijk Manolis.
Er wordt uitleg gegeven over de opleiding/cursussen en workshops, en de diverse behandelmethodes van Praktijk Manolis.

In een gezellige sfeer, met een kopje koffie/thee en wat lekkers, kan je bij diverse stands informatie vinden over de opleiding Manotherapie, de opleiding Intuitieve massage, intuïtie cursus Terug bij jezelf en de workshops; Holistic Pulsing, Acupressuur, Chakrahealing, Edelstenen en Natuurlijk leven.

Daarnaast zijn er nog stands met demonstraties Aromatherapie, Reiki en Acces Bars, je kan deze behandelmethodes ook zelf ervaren. En er is een stand waar je intuitief kaarten kunt laten leggen.

De open dag is van 18:00 uur tot 22:00 uur, en om de drukte te spreiden werken we met tijdsblokken van: 18-19 uur, 19-20 uur, 20-21 uur of 21-22 uur.
Graag vooraf inschrijven via het aanmeldformulier ivm de coronaregels. Het is wel mogelijk om zo langs te komen, maar het kan zijn dat de wachttijd dan lang is.

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, er wordt voldoende afstand gehouden en ook aan de hygiënemaatregelen is gedacht. We verzoeken iedereen ook zich hier aan te houden en niet te komen bij klachten die passen bij het coronavirus.

Het adres is: De Fuik 9 in ‘s-Hertogenbosch en toegang is gratis.

We zien je graag op 24 september !

Aanmelden kan via: https://praktijkmanolis.nl/aanmeldformulier-open-dag…/ 

Minder weergeven