Mano-Therapeuten

Therapeut:
Marie-Lenne van Gerven
Telefoon: 06-22792707
E-mail: info@lavida-mano-therapie.nl
Website: www.lavida-mano-therapie.nl

Naast mijn eigen praktijk Lavida werk ik al ruim 14 jaar in de zorg.
Op mijn 17e jaar ben ik met Reiki in aanraking gekomen, daar heb ik mijn eerste graad van Reiki behaald.
In 2016 is Jolanda van Zundert van Praktijk Manolis op mijn pad gekomen. Zij heeft mij verder ingewijd in Reiki 2, de Master en in 2018 de Master
Teacher inwijding, in de Shamballa Reiki. Hierin geef ik nu zelf behandelingen, cursussen en inwijdingen. Vanaf mijn Reiki 1 heb ik diverse opleidingen gevolgd, om mezelf steeds verder te blijven ontwikkelen.
In 2019 heb ik mijn diploma Mano-Therapeut behaald. Deze therapievorm is gebaseerd op lichaamsgerichte behandeling en begeleiding voor
lichamelijke, geestelijke en emotionele balans. Als aanvulling op de acupressuur in deze opleiding heb ik ook de opleiding Access Bars gevolgd en afgerond.
Ook mijn passie in het intuïtief masseren, wat ik geruime tijd in mijn Praktijk uitvoer, doe ik met veel plezier en toewijding. In het voorjaar ga ik de opleiding Intuïtief masseren geven.

Therapeut:
Jolanda zur Lage
Telefoon: 06-44369189
E-mail: info@fenicepraktijk.nl
Website: www.fenicepraktijk.nl

Graag wil ik mensen helpen, met dit mooie werk. Mensen weer terug brengen naar hun eigen kracht!

Therapeut:
Laurie Palte- van Kasteren
Telefoon: 06-57777262
E-mail: info@manotherapiebylaurie.nl
Website: www.manotherapiebylaurie.nl

Je leeft je leven. De dagen gaan voorbij en je voelt je wel oké…maar echt goed gaat het niet met je. Als je er over nadenkt besef je dat je eigenlijk al jaren op de automatische piloot leeft.
Je hoofd maakt overuren en je bent altijd druk, zelfs in bed vind je geen rust omdat je maar blijft malen.
Je zou wel eens willen dat dat hoofd stopt. Even stilte, even geen gedachten, even weer jezelf voelen.
In een wereld waar een groot beroep wordt gedaan op ‘het denken’ is het een uitdaging om te blijven luisteren naar je hart, je gevoel, naar wat jij wilt in het leven!
Manotherapie is de oplossing.

Duizenden gedachten per dag bepalen jouw werkelijkheid, het leven van alledag.
Denken is wat ons de hele dag bezig houdt, bewust en onbewust.
Het zijn onze gedachten die emoties oproepen, waardoor we het leven beleven zoals we het beleven. Soms ga je mee in the flow en soms word je gek van de waanzin van je gedachten. Je ervaart disbalans tussen hoofd en hart. Je bent de verbinding verloren.
Dit alles uit zich in fysieke of emotionele klachten.
Je voelt je moe, futloos, uit balans, je bent jezelf niet.
Het lawaai in je hoofd heeft je hart verdoofd.

Manotherapie laat door middel van verschillende behandelmethoden de energie weer stromen.
De verbinding wordt hersteld wat zal helpen om je ‘uit je hoofd’ weer ‘in je lijf’ te krijgen.
Je leert weer luisteren naar wat je klachten je willen vertellen.
En dan op een dag ervaar je meer rust. Je klachten verminderen of verdwijnen zelfs.
Het leven krijgt weer kleur. Je voelt je kalm en in balans.
Je kan weer bewust zijn.

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten en help je graag op weg naar de verbinding met jezelf.

Therapeut:
Kavita Sahai
Telefoon: 0634039700
E-mail: info@praktijkshakti.nl
Website: www.praktijkshakti.nl 

Mijn reis naar het opzetten van mijn eigen praktijk begon toen ik zelf op de behandeltafel belandde voordat ik aan mijn opleiding tot Manotherapeut begon. Ik voelde me niet goed in mijn vel en worstelde met neerslachtigheid. Eerder had ik al een coach/therapeut bezocht waar ik positieve resultaten behaalde, maar het was toch niet helemaal wat ik zocht. Waar lag dit aan?

Via via kwam ik bij de Manotherapeut Jolanda terecht. Na de eerste behandeling merkte ik al resultaat: ik voelde me energieker en kreeg weer zin om dingen te ondernemen. Na een aantal behandelingen voelde ik me weer als de oude. Dit was precies wat ik altijd miste: de connectie met mijn lichaam. In ons dagelijks leven zijn we vaak zo gefocust op ons denken dat we ons lichaam verwaarlozen.
Ik besloot de opleiding te volgen en waagde de sprong in het diepe. Deze bijzondere reis heeft mij veel opgeleverd, waaronder de drang om anderen te begeleiden in hun proces door mijn eigen praktijk te starten. Zo is Praktijk Shakti ontstaan. Shakti is een woord uit het Sanskriet dat ‘energie’ betekent, wat voor mij bijzonder toepasselijk is omdat alles draait om energie en vooral om een goede doorstroming van energie in ons lichaam.
Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van Manotherapie of wil je meer weten over Praktijk Shakti? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we bekijken hoe ik je kan ondersteunen op jouw reis naar welzijn en balans. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan jouw welzijn.